Pretpark | Spelen | Avontuur

Zowel binnen en buiten is er voor hen veel te beleven in de omgeving. Het bekendste pretpark is waarschijnlijk Toverland. Waar je ook met slecht weer prima kunt vertoeven. Er zijn een heleboel speelmogelijkheden en attracties voor kinderen binnen gesitueerd.

Maar er zijn nog vele andere opties in de directe omgeving, namelijk:

  • Maak een onvergetelijke kanotocht op de “Molenbeek”
  • Bezoek themapark “Mind Mystery
  • Of de gratis toegankelijke, grote speeltuin “Roeffen Mart” in Grubbenvorst
  • En leer alles over aardbeien in het Aardbeienland!
Natuur | Wandelen & fietsen

Camping LEEF! ligt in een zeer landelijke omgeving, waar je je fietsend of wandelend prima kunt vermaken. Op 1 km afstand vind je het prachtige natuurgebied “het Schuitwater” waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

In de Kasteelse Bossen  is een gratis  natuurstrandbad,  een visvijver, een forellenvijver en een dierenweide. Kasteel Huys Ter Horst is ook zeker de moeite waard. Ook kun je in de Kasteelse Bossen mooie wandelingen maken. Voor de fietsers zijn er geweldige fietsroutes waaronder de knooppuntenroute.

Langs de Maasoevers vind je pittoreske dorpjes zoals  Arcen, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Lottum en Grubbenvorst. In de Mariapeel liggen diverse echte oude peeldorpen zoals het nabij gelegen Griendtsveen en Helenaveen. In de zomermaanden staat Horst en omliggende dorpjes bekend om zijn gezellige terrasjes, sfeervolle cafés en restaurants.

Museum

Tegenover de camping ligt het streekmuseum “De Locht” dit mag niet ontbreken tijdens een verblijf aan camping Leef! Het is een openluchtmuseum waar ook activiteiten georganiseerd worden. Ook voor kinderen is er een hoop te ontdekken en je hoeft er slechts de straat voor over te steken!

Melderslo

In Melderslo (waar onze camping ligt) bevindt zich de gezellige buurtsuper en voor uitgebreide boodschappen zijn er meerdere supermarkten in Horst.