Terras

Op ons gezellige terras kun je genieten van een lekker kopje koffie met echte Limburgse vlaai. Maar natuurlijk ook van een koud biertje, een lekker glaasje wijn of fris. Terwijl de kinderen snoepen van hun ijsjes. Ook kun je gratis gebruik maken van de Wifi verbinding.

Speeltuin

Vanaf het terras heb je zicht op de speeltuin. Hier kunnen de kids lekker ravotten, schommelen, klimmen en glijden. Vergeet ook het zandspeelgoed niet, want met schepjes, emmertjes, kiepwagens en harkjes kunnen kinderen zich hier heerlijk amuseren!

Zwembad

Met een diepte van 1.35m kun je als ouder prima staan in ons zwembad en je kinderen goed helpen met zwemmen, op opblaasbare kunstwerken klimmen en een balletje overgooien. Er is geen toezicht bij het zwembad.

Sanitair

Het sanitair gedeelte is helemaal vernieuwd en in juni 2021 opgeleverd. De douche werkt op een timer (geen muntjes of geld nodig). Buiten vind je een overdekt gedeelte waar je de afwas kunt doen.

Wil jij een onvergetelijke vakantie op camping LEEF!?

Dit zeggen anderen

9

“Omdat het zo overzichtelijk is, heb ik me geen moment zorgen gemaakt over de kinderen”

9,5

“Met het zwempakje van de zwemles aan, kon onze 4-jarige zelfs alleen in het zwembad zijn. En als we eruit gingen hoefde ik niet bang te zijn dat hij erin zou vallen door het hek en de gesloten poort.”

9

“We hebben ons prima vermaakt op het terras, terwijl we de kinderen in de speeltuin zagen spelen.”