Safaritenten | Kampeerplekken

Onze camping heeft 23 kampeerplaatsen waar je met je eigen tent of caravan terecht kunt.  De plekken kun je natuurlijk ook met de auto bereiken, maar na het uitladen van de auto en het inrichten van de kampeerplek, wordt die op de parkeerplaats gezet.

Zo is de camping vrij van verkeer en kunnen alle kinderen veilig spelen en rondrennen.

Daarnaast ben je welkom in één van onze 7 luxe safaritenten met een heerlijke veranda. Hier geniet je tot in de kleine uurtjes van de rust, fluitende vogels en het zonnetje. Echt vakantie dus!

Zin in een spetterende vakantie met het hele gezin?

Bommetjes maken van de kant, de eerste zwemslagen oefenen of als baby lekker ronddobberen in een zwembandje. In ons kleine, maar fijne zwembad kun je samen met je gezin heerlijk afkoelen en waterpret beleven.

Wij vinden de veiligheid van kleine kinderen enorm belangrijk. Daarom is ons zwembad volledig omgeven door een hek met een poort met driepuntsluiting. Zo kunnen kleine kinderen nooit onbedoeld bij het zwembad komen. Dat geeft je als ouder een gerust gevoel.

Natuurlijk kamperen bij camping LEEF!

Tarieven 2024 per nacht
Kampeerplaats incl elektra, 1 of 2 pers, kampeermiddel, 1 auto/motor v.a.: 25,95
Safaritent v.a.: 69,00

Wat onze tevreden gasten over ons zeggen

9

“Omdat het zo overzichtelijk is, heb ik me geen moment zorgen gemaakt over de kinderen”

9,5

“Met het zwempakje van de zwemles aan, kon onze 4-jarige zelfs alleen in het zwembad zijn. En als we eruit gingen hoefde ik niet bang te zijn dat hij erin zou vallen door het hek en de gesloten poort.”

9

“We hebben ons prima vermaakt op het terras, terwijl we de kinderen in de speeltuin zagen spelen.”